De aanmelding voor de Eerste Heilige Communie 2024 in de H. Pancratius Parochie is weer van start gegaan. Ook de kinderen van groep 4 uit Reutum en Fleringen, kinderen van groep 4 en 5 uit Vasse en kinderen van groep 5 uit Tubbergen, Langeveen, Albergen en Mariaparochie die niet op de plaatselijke basisscholen zitten en willen deelnemen aan de Eerste Heilige Communie worden van harte uitgenodigd voor deelname.

Aanmelden kan via email: info@hpancratius.nl  Duidelijk vermelden de naam van het kind, volledig adres, emailadres en telefoonnummer.

De viering van de Eerste H. Communie voor Reutum/Fleringen/Albergen/ Mariaparochie vindt plaats op zondag  om 7 april om 9.30 uur in Reutum,
voor Vasse op zondag 7 april om 12.00 in Vasse en voor Tubbergen/Langeveen op zondag 14 april om 10.30 uur in Tubbergen.
De voorbereidingen voor de kinderen vinden in februari en maart plaats op een aantal woensdagmiddagen.
De informatie avond voor de ouders uit de genoemde dorpen vindt plaats op donderdagavond  25 januari om 20.00 uur in de dagkapel van Geesteren.

U kunt uw kind opgeven tot uiterlijk 1 februari.
Voor vragen kunt u contact opnemen met pastoraal werker Christianne Saris, tel. 06-20428594, email: c.saris@hpancratius.nl