De stille dagen komen eraan.
Tijd om even stil te staan,
overdenken en bezinnen
afsluiten of opnieuw beginnen.

Zie het Kerstfeest staat weer voor de deur. We vieren het samen met familie en vrienden en in onze kerk. De voorbereidingen zijn begonnen, soms al begin december om het extra gezellig te maken. Niet voor iedereen is het de mooiste tijd van het jaar. We hopen toch dat er voor iedereen lichtpuntjes zullen zijn in deze donkere tijd voor en met Kerstmis. Bijna een jaar voorbij met fijne en positieve gebeurtenissen in onze familie, omgeving en in de wereld maar helaas soms ook met minder mooie en negatieve gebeurtenissen.

Ook in onze geloofsgemeenschap blikken we terug op het afgelopen jaar. Alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze geloofsgemeenschap bedanken we voor hun positieve inzet evenals alle mede-parochianen die de kerk een warm hart toedragen. Het afgelopen jaar heeft één kind het sacrament van het H. Doopsel ontvangen en één bruidspaar heeft het sacrament van het huwelijk ontvangen. 11 Kinderen hebben de 1e H. Communie gedaan en onlangs hebben vier kinderen het sacrament van het H. Vormsel ontvangen. Helaas moesten wij afscheid nemen
van vier mede-parochianen. Ze zullen nooit worden vergeten en we spreken de hoop uit dat zij veilig thuis mogen zijn bij God.

NIEUWJAAR
Op weg naar de toekomst
is het maar één ogenblik
want de tijd staat niet stil
maar neemt ons mee
het nieuwe jaar binnen.

Onze zorgen en verdriet
vreugde en verwachting
hoop en verantwoordelijkheid
worden als vanzelf meegevoerd
over de drempel van de tijd
het nieuwe jaar binnen.

Wij wensen u allen:

ZALIG KERSTMIS EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR