Met spoed gezocht: leden voor de werkgroep Eerste Heilige Communie

 

Elk jaar krijgen de kinderen uit groep 4/5 uit Mariaparochie/Harbrinkhoek de mogelijkheid om zich voor te bereiding op hun Eerste Heilige Communie.

Om dit ook de komende jaren te blijven doen is er hulp nodig. We zijn op zoek naar minimaal twee a drie mensen vanuit Mariaparochie/Harbrinkhoek die zich samen met diaken Huitink willen inzetten om de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie in Mariaparochie/Harbrinkhoek vorm te geven.

 

Wat is de bedoeling? Je coördineert samen de werkzaamheden die nodig zijn voor de Eerste Heilige Communie. De voorbereiding zelf vindt plaats op twee middagen en één avond.

 

Vind jij/vinden jullie het belangrijk dat er in de kerk in Mariaparochie kinderen hun Eerste Heilige Communie kunnen ontvangen, meld je dan aan als lid van de  communiewerkgroep.

Wil je eerst meer informatie, geen probleem. Bel of mail naar:

Diaken Bert Huitink 06-20432661

 

Wanneer zich niemand meldt dan zullen de kinderen die zich willen voorbereiden op hun Eerste Heilige Communie zich dienen aan te sluiten bij één van de andere geloofsgemeenschappen in de parochie en zullen er geen Eerste Heilige Communievieringen meer plaatsvinden in de kerk in Mariaparochie.