Afgelopen zondag – onder de Kroezeboom – stond in het teken van de Pancratiusdag en het 40 jarig priesterjubileum van pater Ben Stopel.

Met een overweldigende opkomst van ruim 500 mensen, inclusief het prachtig vorm gegeven koor, hebben we een goede start van ons nieuwe parochieseizoen kunnen maken. Tevens werd de bezoeker getrakteerd op inspirerende geloofsgetuigenissen van pater Ben Stopel, burgemeester Wilmien Haverkamp en één van onze betrokken jongeren Laura Thöni. Na afloop van de viering werd het nieuwe parochiemagazine “Kompas” gepresenteerd en overhandigd aan de laatst genoemden. Vervolgens werd iedereen uitgenodigd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee, én van de door diverse parochianen gebakken taarten, cakes en koekjes. Een ware kerkproeverij! Ook de informatiemarkt – waarvoor diverse katholieke of christelijke instellingen en organisaties hun informatie aanleverden – vond gretige aftrek.

Op de website van Mill Hill wordt eveneens melding gemaakt van het 40 jarig priesterjubileum van pater Ben Stopel! Klik hier voor het verslag van dit jubileum!

Klik hier voor een foto-impressie van de Pancratiusdag