Wat gaat ons tegen houden om op elkaar betrokken te blijven? Dan zult u zich afvragen hoe dan? We zijn creatief, blijven betrokken op afstand.

De Kinderkerk

1e Paasdag zou er een kinderkerk paasviering zijn, deze gaat niet door. We gaan de viering opnemen zonder kinderen, wel met de beelden via PowerPoint. De viering komt op de website te staan, gezinnen kunnen met hun kinderen thuis naar deze viering gaan kijken.

De Jeugdkerk

U heeft op Facebook kunnen lezen dat het maken van een eigen paaskaars niet door zal gaan. Maar de Jeugdkerk is creatief. Je kunt nu je eigen Paaskaars pakket bestellen, daar zit een kaars in, wax om de kaars te bekleden en instructies. Inmiddels hebben tien gezinnen een pakket besteld. Wacht niet te lang, dan kunnen wij het aantal kaarsen bestellen. Opgave jeugdkerk@hpancratius.nl

De Kinderkruisweg vindt jaarlijks plaats bij het maken van de Paaskaars. Deze zal Goede Vrijdag beschikbaar zijn via de website. Gezinnen kunnen thuis samen de kruisweg kijken met de kinderen.

Rock Solid

Onze jongeren zijn teleurgesteld dat de bedevaart naar Lourdes niet door kan gaan. Vorige week hebben wij samen thuis licht ontstoken om met elkaar verbonden te zijn. Wij proberen met de jongeren en leiding in contact te blijven. Voor onze jongeren is het een onzekere tijd, voor hen is het ook een zoektocht. Via onze groepsapp houden wij contact met elkaar. Elke dag zet een jongere of iemand van de leiding een bericht op de app, dat kan een verhaal zijn, foto of een filmpje hoe je deze tijd door komt en wat deze tijd voor jouw betekent. Hij of zij geeft in de app aan wie de volgende is. Zo krijgen wij een ketting van berichtjes en blijven met elkaar in contact.

Zo blijven wij in beweging, voor vragen, neem contact op met diaken Bert Huitink 06-20432661 of b.huitink@hpancratius.nl