De kinderkerk viert Palmpasen

Na het grote succes van vorig jaar viert de kinderkerk dit jaar wederom Palmpasen.  We gaan samen met kinderen en de hulp van ouders de palmpaasstok versieren. De Palmpaasstok zit vol met symboliek over de goede week. Stap voor stap geven wij uitleg en gaan wij de stok versieren.

Uiteraard beginnen wij met het verhaal van Palmpasen  dat is de start van de goede week, wij geven aan kinderen uitleg wat er gebeurd met Jezus, welke weg hij moet gaan en hoe we uitkomen bij Pasen.

Het kinderkerkkoor zal deze viering muzikaal gaan begeleiden

Aansluitend gaan wij de Palmpaasoptocht door het dorp maken, de dr. Schaepman harmonie zal ons daar muzikaal gaan begeleiden.

 

Vorig jaar was het een groot succes en zat het helemaal vol, wij konden plaats bieden aan 60 kinderen. Voor dit jaar zal dit wederom het maximaal aantal kinderen zijn die kunnen deelnemen. Gezinnen moeten zich aanmelden voor de viering van Palmpasen. U kunt zich aanmelden via de mail van de kinderkerk: kinderkerk@hpancratius.nl Geeft u in de mail aan hoeveel kinderen er gaan deelnemen.

De werkgroep van de kinderkerk zal zorgen voor de stok en de versierselen. Wij vragen voor de onkosten een vrijwillige bijdrage.

De viering zal gaan plaats vinden op zondag 2 april, wij beginnen om 10.00 uur in de Hüve prins Bernardstraat 11 Tubbergen. De optocht vertrekt om 11.15 uur vanaf de Hüve.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Diaken Bert Huitink 06-20432661 of b.huitink@hpancratius.nl

Hartelijke groet namens de werkgroep kinderkerk,

Diaken B. Huitink.