Tienjarig jubileum Pancratius Parochie

Zoals u weet , vieren we komend weekend het tienjarig jubileum van onze Pancratius Parochie.
We kijken uit naar de aanmeldingen voor de churchquiz op zaterdagavond 5 september om 20.00 uur.

Graag aanmelden ( liefst) voor donderdag 3 september met vermelding van naam, adres en telefoonnummer via het emailadres: pancratiusdag@gmail.com.
Wilt u de quiz alleen volgen op kerktelevisie of kerkradio, dan kan dat ook! Via http://pancratius.kerkentv.nl of via de knop “KerkTV” op onze website www.hpancratius.nl. Voor de deelnemers die de drie beste scores hebben, hebben we een prijs, die later door de werkgroep thuis zal worden afgeleverd.  In de pauzes kunt u genieten van liederen die het koor Nouveau uit Reutum zal zingen.

De eucharistieviering op zondag 6 september in de basiliek in Tubbergen zal in het teken staan van “De kracht van verbondenheid”. Het dames en herenkoor uit Vasse zal de zang verzorgen. Er zijn een aantal vertegenwoordigers van onze negen geloofsgemeenschappen uitgenodigd voor deze viering. Wegens het beperkt aantal plaatsen kunnen de andere parochianen deze viering alleen volgen via kerktelevisie en kerkradio. We willen u wel attenderen dat deze viering een half uur eerder is dan wat u gewend bent, namelijk om 10.00 uur! Noteert u dit even op uw kalender of agenda?

Dat we zo op gepaste wijze toch een mooi jubileumweekend mogen beleven.

Hartelijke groeten,

Mede namens de werkgroep Pancratiusdag,

Pastoraal werker Christianne Saris