Tubbergen, 29 mei 2020.

Beste ouders en kinderen,

Pinksteren,

Wij willen u en de kinderen danken voor de duiven die zijn gestuurd voor de viering van de kinderkerk van Pinksteren. In totaal kwamen 23 duiven aangevlogen, mooi gekleurd, geknipt en enkele voorzien van tekst en zelf een mooi gebed mochten wij ontvangen.

De viering van Pinksteren kan niet bezocht worden door de Corona, wij hebben de viering opgenomen, net zoals wij met Pasen hebben gedaan. Kinderkerkviering, thema Pinksteren, kan worden bekeken op de website  van de H. Pancratius parochie, www.hpancratius.nl, via Videoboodschap: https://hpancratius.nl/videoboodschap/
en via KerkTV – herhaling, bij alle locaties, http://pancratius.kerkentv.nl/

Verrassing.

Wij hebben nog iets in petto voor de kinderen, het vakantie – doe – tasje.

Wat erin zit? Dat verklap ik niet, het is speciaal voor de kinderen. Wij komen het persoonlijk voor de vakantie brengen, wij willen de gezichtjes van de kinderen voor de vakantie nog een keer zien. Via de nieuwsbrief hoort u wanneer wij komen.

Vervolg na de vakantie.

Het is op dit moment nog afwachten hoe wij na de vakantie weer samen kunnen vieren. de eerste viering na de vakantie is zoals gebruikelijk op locatie. Wij hopen dat we dan samen met de kinderen en ouders kunnen vieren. De locatie is nog niet bekend, de datum hebben wij vast gelegd op zondag 13 september om 10.00 uur.

Rock Solid jongerenpastoraat.

Enkele jongeren van Rock Solid, het jongerenpastoraat gaan helpen bij de kinderkerk. zij gaan kinderen na de viering helpen met kleuren en knutselen. Het zijn drie jonge meiden die in de toekomst ook graag met kinderen willen gaan werken. Bij de kinderkerk gaan ze ervaring op doen en zijn ze betrokken bij onze kinderkerk.

Mocht u mensen kennen die op de mailingslijst willen staan om geïnformeerd te blijven over de kinderkerk, zij kunnen hun gegevens doorgeven via de mail van de kinderkerk. kinderkerk@hpancratius.nl

Wij wensen u fijne Pinksterdagen toe.

Hartelijke groeten namens de werkgroep kinderkerk,

Stefanie, Linda, Dorien, Ellen en Diaken Bert Huitink.