Nu ook “KerkTV” kerkdiensten van uit Geesteren.

Sinds december 2017 hebben parochianen in de H. Pancratiusparochie de mogelijkheid om kerkdiensten vanuit de basiliek in Tubbergen live te volgen of terug te kijken en vanaf november 2018 zijn daar de locaties Fleringen en Vasse aan toegevoegd. Deze mogelijkheid was er al voor vieringen in de kerk van Vriezenveen.

Met ingang vanaf pasen is het nu ook mogelijk kerkdiensten live te volgen en terug te kijken vanuit de kerk van Geesteren!

Vanaf Pinksteren is het ook mogelijk om kerkdiensten vanuit de kerk in Reutum live te volgen en terug te kijken.

Indien u belangstelling heeft kunt u een abonnement afsluiten en toegang krijgen tot alle vieringen in zowel Geesteren, Vriezenveen, Tubbergen, Fleringen als Vasse en straks ook Reutum. Dit voor één en hetzelfde tarief van € 5.- per maand. Dit abonnement wordt afgesloten op basis van het eigen IP-adres. Met het abonnement is er toegang via de computer, laptop, iPad/tablet. Ook op (sommige) Smart TV’s is KerkTV mogelijk (met internet toegang) tot de uitzendingen, vraag naar kosten en de technische mogelijkheden.

Bij belangstelling voor een abonnement op KerkTV kan contact opgenomen worden met het Centraal Secretariaat van de parochie via info@hpancratius.nl  of via telefoonnummer 06-33564002.

Een medewerker van het secretariaat zal wat persoonlijke gegevens vragen en registreren waarna de aanvraag in werking gezet zal worden.

Voor de verdere vervolgstappen zal contact worden opgenomen binnen 5 tot 10 werkdagen.

Het parochiebestuur hoopt met de invoering van Kerk TV nog meer zichtbaar te zijn in de locaties en parochie maar ook daar buiten. Dat het de verbondenheid tussen onze parochianen en belangstellenden van buiten de parochie mag versterken.

* Graag de volgende gegevens aan ons doorgeven:

–        Naam

–        Adres

–        Woonplaats

–        Telefoonnummer, zo mogelijk ook mobiel nummer

–        Indien beschikbaar het mailadres