In 2020 willen wij, jongeren van Rock Solid, graag een jongerenbedevaart organiseren. Wij vroegen: kunnen wij naar Lourdes? Natuurlijk kan dat.

De voorbereidingen en organisatie van deze reis zijn al in volle gang. Er is een werkgroep opgericht en er zijn al acties geweest om geld te verdienen. Zo hebben de jongeren op de kerstmarkt in Geesteren gestaan om lekkernijen te verkopen, er moet immers wel geld verdiend worden om de reis betaalbaar te maken.

Wij hebben jongeren nodig die met ons mee willen naar Lourdes. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Dan nodigen wij je graag uit, samen met de jongeren van Rock Solid die al interesse hebben getoond, voor de openingsviering en informatieavond. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 8 februari a.s. De viering begint om 19:00 uur in de kerk van Vriezenveen, Oosteinde 19, met muzikale ondersteuning van het koor Clavis.

Lijkt deze viering u leuk, maar vindt u uzelf niet meer in de leeftijd om voor jongere door te gaan? Dan nodigen we u ook van harte uit om met ons mee te vieren tijdens deze viering. Aansluitend op de viering zal er informatie worden gegeven over de reis. Wij hopen u allen terug te zien bij deze viering en informatieavond!

Voor informatie over deze bedevaart naar Lourdes kunt u contact opnemen met diaken Bert Huitink 06-20432661, diaken.huitink@hpancratius.nl

Namens de werkgroep,

Laura Thöni