Samenzijn Wereldlichtjesdag 2021

(Let op: de tijd is gewijzigd i.v.m. de nieuwe maatregelen van de overheid en kerk m.b.t. corona)

De inloop voor het samenzijn op Wereldlichtjesdag m.m.v. koor Cantiamo uit Albergen begint om 15.00 uur in de H. Pancratius basiliek. Om 15.30 uur start de plechtigheid.

Na afloop is er op gepaste afstand ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Er zal gezien de maatregelen geen koffie/thee worden geschonken.

Voor
Ouders, gezinsleden, grootouders, familieleden, vrienden, buren, belangstellenden en iedereen die een kaarsje wil branden voor kinderen die gemist worden.

Aanmelden
LET OP: AANMELDEN VIA DE WEBSITE EN MAIL IS NIET MEER MOGELIJK. WEL KUNT U ZICH EVENTUEEL NOG VANAF 15.00 UUR AANMELDEN IN DE BASILIEK BIJ LEDEN VAN DE WERKGROEP WERELDLICHTJESDAG.

Downloaden hart
U kunt vanaf 24 november een hart downloaden. Dit hart kunt u uitknippen en er vervolgens een wens of gedachte opschrijven en meenemen naar de basiliek. De harten zullen die avond in de hartenboom worden gehangen. Is downloaden een probleem, op 12 december zullen er voorafgaand aan het samenzijn ook harten klaarliggen waarop u een wens of een naam van uw/kinderen/een kind kunt schrijven.

Download hier een hartje

Boekje
Het boekje van het samenzijn kunt u vanaf 11 december downloaden.

 

 

 

Download hier het boekje