Samen Top 2000 – vrijdag 4 januari 2019. De 3e editie van Samen Top 2000, de koren zijn bekend, twee gastsprekers hebben toegezegd, het gaat zijn inhoud krijgen.

Er nemen ook dit keer zeven koren deel, dat is het maximum aan koren die mee kunnen doen. Het zijn niet allemaal dezelfde koren als de laatste editie. Carpe Diem uit Geesteren is helaas opgeheven, Cantabilé uit Mariaparochie slaat een jaar over. Nieuw dit jaar zijn Nouveau uit Reutum en gastkoor Pop4you uit Vasse. Daarnaast doen Multiple Voices, Courage, Belcanto, Clavis en Cantiamo mee aan Samen Top 2000.

De locatie zal dezelfde zijn als dit jaar, namelijk de kerk van Albergen. Deze locatie is de meest geschikte locatie, een kerk zonder pilaren zodat iedereen mee kan kijken met de PowerPointpresentatie. Er is een ruim priesterkoor beschikbaar voor de instrumenten en voor de koren om door te schuiven zodat het op- en afgaan van de koren snel kan verlopen. Daarnaast kunnen alle koren samen op het priesterkoor voor het zingen van het gezamenlijke slotlied.

U bent wederom van harte welkom!

Noteer alvast in uw agenda: vrijdag 4 januari 2019 – 19.00 uur SAMEN TOP 2000 in de kerk van Albergen.

In het volgende artikel zal het thema aan bod komen.

Namens de deelnemende koren

Hartelijke groeten,

Diaken Bert Huitink