Geef je idee een kans!

Uitnodiging netwerkbijeenkomst

fondsenwerving en subsidieaanvragen

 

Op dinsdag 14 juni organiseert BestuurdersCentraal Twenterand een netwerkbijeenkomst voor bestuurders met het thema ‘Fondsenwerving en subsidieaanvragen’. Hoe zet je de visie van jouw organisatie en jullie ideeën om in een projectplan? Waar moet je op letten bij het schrijven van een projectplan die je gaat indienen voor een subsidie en/of bij een fonds? Bij welke landelijke, provinciale en gemeentelijke fondsen kun je een aanvraag doen en hoe vind je ze? En hoe activeer je het netwerk dat financieel of in natura wil bijdragen aan de realisatie van jouw project?

 

Tijdens de netwerkbijeenkomst neemt Eléon de Haas, Cultuurmakelaar in o.a. de gemeente Twenterand, je mee in de wereld van fondsenwerving en subsidieaanvragen. Vervolgens deelt Bertus Akse, voorzitter van St. De Linde Twenterand, zijn ervaring met het werven van fondsen en het aanvragen van subsidies in de praktijk. Aansluitend is er ruime gelegenheid om vragen te beantwoorden, met elkaar in gesprek te gaan en kennis en ervaring uit te wisselen.

 

Locatie en tijd

De netwerkbijeenkomst vindt plaats in Kulturhus De Klaampe, Beeklaan 1 in Westerhaar en start om 19.30 uur.

 

Wat is BestuurdersCentraal?

BestuurdersCentraal is een netwerk van bestuurders van vrijwilligersorganisaties, ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen die samenwerken om de kwaliteit van het bestuurlijk niveau te verhogen en ondersteuning aan te bieden om bestuurlijke vraagstukken op te lossen. Binnen het netwerk wordt kennis en ervaring uitgewisseld en besturen kunnen tijdelijk ondersteuning krijgen van een bestuurscoach. Klik hier voor meer informatie over BestuurdersCentraal Twenterand.

 

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je aanmelden voor de netwerkbijeenkomst door een e-mail te sturen naar: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Heb je nog vragen of wil je graag aanvullende informatie? Neem dan contact op met Ellen Bloemhof, via genoemd e-mailadres of telefoon: 0546 481456.

 

Met vriendelijke groet,​
Medewerkers
Informatiepunt Vrijwilligerswerk