EEN MUZIKAAL HOOGTEPUNT – zesde editie op vrijdag 19 januari 2024 –

Kijk en luister hier naar een geluidsfragment op Twente FM

Organisatie en koren zijn alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen van de inmiddels zesde editie van Samen Top2000. Elke editie staat garant voor een muzikaal hoogtepunt in onze parochie. Elke editie is een avond waarop aan tijdloze muziek uit de geschiedenis een diepere betekenis wordt gegeven. Door prachtige kooruitvoeringen van onze eigen talentvolle koren, die er gemeenschapszin en verbinding in onze parochie mee aanwakkeren.

De opzet heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Zes parochiële koren brengen elk drie liederen uit de Top 2000 van Radio 2. Elk lied heeft iets in zich dat mensen raakt en inspireert. Het geheel wordt ondersteund met foto’s, citaten en filmpjes op een groot scherm. Met als afsluiting een gezamenlijk slotlied.

Evenals vorig jaar is ook de komende editie van Samen Top2000 in ’t Oale Roadhoes in Tubbergen.

Cantabilé uit Mariaparochie, Cantiamo uit Albergen, Courage uit Langeveen, Multiple Voices uit Tubbergen en ‘nJoy uit Reutum/Fleringen zullen hun opwachting maken en ook Cantare uit Geesteren, dat dit jaar voor de eerste keer meedoet.

Samen Top2000 begint vrijdag 19 januari 2023 om 20:00 uur in ‘t Oale Roadhoes. De deuren openen om 19:30 uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn. De entree is vrij, er wordt een vrije gift gevraagd.

U bent van harte welkom!