In de MijnRKK-app vindt u de laatste informatie van onze eigen parochie. De app is veilig en voldoet aan alle AVG richtlijnen.

Aanmelden gebruik MijnRKK-app

U kunt zich aanmelden voor het gebruik van de MijnRKK-app door onderstaand contactformulier in te zenden. Vervolgens ontvangt u z.s.m. een mail op het door u opgegeven e-mailadres van MijnRKK met de uitnodiging om lid van de MijnRKK-app van de H. Pancratius parochie te worden.

Download de MijnRKK app!
U kunt de MijnRKK app downloaden in de Appstore (iPhone) of via de store voor Android.

Download iPhone appDownload Android app

 

 

 

Na het installeren van de app op uw telefoon opent u de app. Aangezien u deze app waarschijnlijk voor de eerste keer opent, klikt u aan dat u de app voor de eerste keer gebruikt. U wordt vervolgens gevraagd om een inlognaam. Gebruik hiervoor uw persoonlijke e-mailadres en hetzelfde persoonlijke mailadres als waarop u de uitnodiging tot deelname vanuit de parochie hebt mogen ontvangen. Na het invoeren van uw gebruikersnaam wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit mag u op dat moment zelf vrij kiezen. Het dient uit minimaal acht posities te bestaan met minimaal één hoofdletter. Onthoud dit wachtwoord goed. U heeft dit later nodig om daadwerkelijk te kunnen inloggen in de app.
Ter verificatie van uw mailadres stuurt de Socie-app een mail naar het mailadres wat u als gebruikersnaam hebt ingevoerd. In deze mail klikt u op bevestigen. Als uw toegangsnaam overeenkomt met het door ons oorspronkelijk voor u gebruikte e-mailadres, dan kunt u nu vervolgens in MijnRKK.

AANMELDEN MIJNRKK-app: