“Kerk TV” H. Pancratius parochie

Welkom! Klik op een van onderstaande knoppen om verbinding te maken met “Kerk TV”!
M.i.v. 25 september 2021 gelden er een aantal versoepelingen m.b.t. de maatregelen rondom corona. De anderhalve meter afstandsregel bij kerkbezoek wordt losgelaten omdat er in onze kerkgebouwen, voor, tijdens en na vieringen voldoende geventileerd kan worden. Vooraf opgeven en registeren bij binnenkomst is niet meer nodig.
LEES MEER

Doordat Kerk TV voor iedereen vrij toegankelijk en geen abonnement meer nodig is, zijn er veel meer kijkers en hebben we gemerkt dat er 4 keer zoveel kosten gemaakt worden. We willen u daarom vriendelijk vragen, om zo mogelijk een vrije gift over te maken op rekening: NL14 RABO 0121 4430 27  o.v.v. Kerk TV  t.n.v.  H. Pancratius parochie

                     

INFORMATIE “KERK TV” FLERINGEN, GEESTEREN, LANGEVEEN, MARIAPAROCHIE,  REUTUM, TUBBERGEN, VASSE EN VRIEZENVEEN.

De kerkdiensten van Fleringen, Geesteren, Mariaparochie, Langeveen, Reutum, Tubbergen, Vasse en Vriezenveen zijn ook live te volgen via onze directe link https://hpancratius.nl/kerk-tv Hier kunnen uitzendingen van vieringen gekeken en teruggekeken worden, op een later tijdstip.
Vieringen kunt u volgen via computer, laptop, iPad, tablet en Smart TV met internet aansluiting!
Kerk TV -uitzendingen zijn ook te volgen via uw gewone TV, mits er internet aanwezigen is en uw TV is voorzien van een HDMI-aansluiting! Hiervoor dient er dan een zogenaamde “Marcus video ontvanger” te worden geplaatst. Hiermee kan alleen gekeken worden tijdens een uitzending. De kosten van een Marcus video ontvanger incl. aansluitkosten zijn € 249,- (dit zijn eenmalige kosten). Voor meer technische informatie bel 06-53230467.