“KerkTV” H. Pancratius parochie

Welkom! Klik op een van onderstaande knoppen om verbinding te maken met “KerkTV”!

Het pastoraal team van de H. Pancratius parochie heeft – naar aanleiding van de berichtgeving van de Nederlandse bisschoppen – haar maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen en bekend gemaakt dat vanaf 19 december 2020 t/m 17 januari 2021 alle vieringen alleen online te volgen zullen zijn; het is helaas niet mogelijk voor parochianen om hierbij aanwezig te zijn, vanwege de oplopende corona cijfers en de reeds aangekondigde lockdown. De vieringen op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag, die gepland stonden, zullen te volgen zijn via KerkTV; alleen de vroege traditionele Kerstnachtmis van 5.00 uur in de Pancratiusbasiliek komt te vervallen.

Doordat KerkTV op dit moment voor iedereen toegankelijk is, zijn er veel meer kijkers en hebben we gemerkt dat er 4 keer zoveel kosten gemaakt worden. We willen u daarom vriendelijk vragen, indien u geen abonnement heeft op KerkTV, om zo mogelijk een vrije gift over te maken op rekening:  NL14 RABO 0121 4430 27  o.v.v. KerkTV  t.n.v.  H. Pancratius parochie.

INFORMATIE “KERK TV” MARIAPAROCHIE
Voor Kerk TV Mariaparochie is geen abonnement nodig, iedereen kan de vieringen live meevieren.

INFORMATIE “KERK TV” VRIEZENVEEN
Voor Kerk TV Vriezenveen is geen abonnement nodig, iedereen kan de vieringen live meevieren, of herhaling bekijken.

INFORMATIE “KERKTV” FLERINGEN, GEESTEREN, LANGEVEEN, REUTUM, TUBBERGEN, VASSE.
De kerkdiensten van Fleringen, Geesteren, Langeveen, Reutum, Tubbergen en Vasse zijn live te volgen via de knop “KerkTV” op onze website www.hpancratius.nl of via http://pancratius.kerkentv.nl.
Via deze mogelijkheden kunnen uitzendingen gekeken en ook teruggekeken worden op een later tijdstip.

Om een kerkdienst te volgen heeft u een abonnement nodig en wordt u op basis van het eigen IP-adres aangesloten.
De kosten van een abonnement bedragen € 5.- per maand.
Er is dan toegang tot de uitzendingen via de computer, laptop, iPad of tablet!
Op sommige Smart TV ’s is KerkTV mogelijk, vraag hiervoor naar de technische mogelijkheden via het parochie secretariaat tel. 06-33564002 of via 06-53230467.

KerkTV -uitzendingen zijn ook te volgen via uw TV, mits er internet aanwezigen is en uw TV is voorzien van een HDMI-aansluiting! Hiervoor dient er dan een zogenaamde “Marcus video ontvanger” te worden geplaatst en aangesloten op de TV. Hiermee is het niet mogelijk om op een later tijdstip terug te kijken, er kan alleen gekeken worden tijdens een uitzending.

De kosten van een Marcus video ontvanger zijn incl. aansluitkosten € 249,- (dit zijn eenmalige kosten).
Ook als u gebruik maakt van deze ontvanger, dient een abonnement voor € 5,- per maand afgesloten te worden.

Heeft u interesse voor “KerkTV” en wilt u een abonnement afsluiten dan kunt u contact opnemen met het centraal parochie secretariaat via tel. 06-33564002 of via email info@hpancratius.nl. *

Na het achterlaten van enkele persoonlijke gegevens worden de verdere acties in een vervolggesprek doorgesproken en afgestemd.
* Graag de volgende gegevens aan ons doorgeven:
– Naam
– Adres
– Woonplaats
– Telefoonnummer, zo mogelijk ook mobiel nummer
– Indien beschikbaar het mailadres