“Kerk TV” H. Pancratius parochie

Welkom! Klik op een van onderstaande knoppen om verbinding te maken met “Kerk TV”!
De weekendvieringen in de H. Pancratius parochie zijn weer toegankelijk voor parochianen, met dien verstande dat er nog steeds sprake is van een beperkt aantal. Met ingang 5 juni is maximaal 15% van de normale bezetting toegestaan, mits de gelovigen op anderhalve meter van elkaar kunnen zitten en dit kerkgebouw meer dan 300 zitplaatsen bevat. Dit maakt dat de maximale aantallen per kerk verschillend zijn, en blijft het van belang om de richtlijnen m.b.t. het coronavirus in acht te nemen. Met ingang van het weekend 19/20 juni a.s. vervalt het online reserveren voor weekendvieringen. Kerk TV is voor iedereen vrij beschikbaar!

Doordat Kerk TV voor iedereen vrij toegankelijk en geen abonnement meer nodig is, zijn er veel meer kijkers en hebben we gemerkt dat er 4 keer zoveel kosten gemaakt worden. We willen u daarom vriendelijk vragen, om zo mogelijk een vrije gift over te maken op rekening: NL14 RABO 0121 4430 27  o.v.v. Kerk TV  t.n.v.  H. Pancratius parochie

                     

INFORMATIE “KERK TV” FLERINGEN, GEESTEREN, LANGEVEEN, MARIAPAROCHIE,  REUTUM, TUBBERGEN, VASSE EN VRIEZENVEEN.

De kerkdiensten van Fleringen, Geesteren, Mariaparochie, Langeveen, Reutum, Tubbergen, Vasse en Vriezenveen zijn ook live te volgen via onze directe link https://hpancratius.nl/kerk-tv Hier kunnen uitzendingen van vieringen gekeken en teruggekeken worden, op een later tijdstip.
Vieringen kunt u volgen via computer, laptop, iPad, tablet en Smart TV met internet aansluiting!
Kerk TV -uitzendingen zijn ook te volgen via uw gewone TV, mits er internet aanwezigen is en uw TV is voorzien van een HDMI-aansluiting! Hiervoor dient er dan een zogenaamde “Marcus video ontvanger” te worden geplaatst. Hiermee kan alleen gekeken worden tijdens een uitzending. De kosten van een Marcus video ontvanger incl. aansluitkosten zijn € 249,- (dit zijn eenmalige kosten). Voor meer technische informatie bel 06-53230467.