“Kerk TV” H. Pancratius parochie

Welkom! Klik op een van onderstaande knoppen om verbinding te maken met “Kerk TV”!

Doordat Kerk TV voor iedereen vrij toegankelijk en geen abonnement meer nodig is, zijn er veel meer kijkers en hebben we gemerkt dat er 4 keer zoveel kosten gemaakt worden. We willen u daarom vriendelijk vragen, om zo mogelijk een vrije gift over te maken op rekening: NL14 RABO 0121 4430 27  o.v.v. Kerk TV  t.n.v.  H. Pancratius parochie

                     

INFORMATIE “KERK TV” FLERINGEN, GEESTEREN, LANGEVEEN, MARIAPAROCHIE,  REUTUM, TUBBERGEN, VASSE EN VRIEZENVEEN.

De kerkdiensten van Fleringen, Geesteren, Mariaparochie, Langeveen, Reutum, Tubbergen, Vasse en Vriezenveen zijn live te volgen via onze directe link https://hpancratius.nl/kerk-tv Hier kunnen uitzendingen van vieringen gekeken en op een later tijdstip teruggekeken worden.
Vieringen kunt u volgen via computer, laptop, iPad, tablet en Smart TV met internet aansluiting!
Kerk TV -uitzendingen zijn ook te volgen via uw gewone TV, mits er internet in huis aanwezigen is en uw TV is voorzien van een HDMI-aansluiting! Er kan dan gekeken worden met behulp van een Google Chromecast. Of via een zogenaamde “Marcus video ontvanger”, hiermee kan alleen gekeken worden tijdens een uitzending. De kosten van een Marcus video ontvanger incl. aansluitkosten zijn € 249,- (dit zijn eenmalige kosten). Voor meer technische informatie bel 06-53230467.