Wanneer:
2 november 2020 @ 19:00 – 20:00
2020-11-02T19:00:00+01:00
2020-11-02T20:00:00+01:00
Waar:
Kerken H. Pancratius parochie
Contact:
H. Pancratius parochie
Allerzielen @ Kerken H. Pancratius parochie

Met Allerzielen herdenkt de R.K. kerk allen die ons in de dood voorgingen. Het is gebruikelijk om alle nabestaanden van parochianen die in het afgelopen jaar zijn overleden uit te nodigen voor de Allerzielenviering. Daarnaast zijn alle parochianen welkom om deze viering bij te wonen.

Nu het kabinet een gedeeltelijke lockdown heeft ingevoerd vanwege de toename van het aantal coronabesmettingen én de berichtgeving van de bisschoppenconferentie dat er maximaal 30 kerkgangers aanwezig mogen zijn bij een liturgische viering, betekent dit dat we Allerzielen niet kunnen vieren zoals we gewend zijn.

Vieren zonder parochianen

Vanwege de beperkende maatregelen is het niet mogelijk om u allen uit te nodigen voor de Allerzielenviering. Daarom zal dit jaar Allerzielen gevierd worden zonder parochianen. Enkel de avondwake- en/of uitvaartvrijwilligers zullen aanwezig zijn als vertegenwoordigers van de parochianen en zij zullen ook voorgaan tijdens deze viering.

U kunt vanuit huis de viering bijwonen via de website van de parochie: www.hpancratius.nl – knop KerkTV  rechtstreeks of via de link: http://pancratius.kerkentv.nl/