Gaat u ook met ons mee op de speciale  5-daagse najaars bedevaart naar Banneux ?

30 augustus  t/m 3 september 2024

We gaan dit najaar vanuit het bisdom Utrecht weer naar Banneux. Dit keer samen met gasten en vrijwilligers uit het bisdom S’Hertogenbosch

Het Thema dit jaar is :  Onder Maria’s mantel.

Banneux is de bedevaartplaats in de Belgische Ardennen. In 2024 is het 75 jaar geleden dat de Kerk de Mariaverschijningen in Banneux officieel heeft erkend. De kerkelijke erkenning vormt de bevestiging van wat er tussen 15 januari en 2 maart 1933 is gebeurd. Maria verscheen in 1933 aan Mariette Beco. Er zal in dat weekend een feestelijke herdenking zijn, met op beide dagen een internationale viering die voorgegaan zal worden door verschillende bisschoppen waaronder een Nederlandse. Ook zal er op zaterdagavond een extra feestelijke lichtprocessie zijn. En u kunt daar als gast bij aanwezig zijn door mee te gaan met ons op die 5 daagse bedevaart. Het een kan niet zonder het ander. De gasten die graag naar Banneux willen om daar te genieten van alles wat de bedevaart te bieden heeft aan zorg, aandacht en devotie en de vrijwilligers die graag voor alle gasten klaar staan om ze te helpen/ondersteunen bij wat de gast ook maar nodig heeft om zo optimaal mogelijk van de bedevaart te genieten.

We hebben in Banneux voldoende rolstoelen en rollators. We hebben vele vieringen die allemaal rolstoel toegankelijk zijn. Voor de Maria vereerders onder u is dit bijna een must om te gaan  En dit alles voor een prijs van € 390,=  alles inbegrepen. Voor een 1 persoons kamer is er een toeslag van € 50,- ( dus € 440,-)

U kunt verdere inlichtingen krijgen of zich opgeven ( voor 15 juli ) bij:

Propagandist eigen Parochie ………………………………….

Propagandist :   Ans Olde Theussink  06 27408273

Tridium coördinator :   Bert Elferink               06 23770341

Eventueel komen we bij u thuis voor verdere informatie.