Bedankt                                                                                       Voor een foto-impressie klik hier

Op 15 juli 2023 hebben wij het 75-jarig bestaan van de geloofsgemeenschap Fleringen gevierd. De noabers zorgden met een boog bij de kerk al voor een feestelijk tintje. Ook binnen was de kerk mooi versierd door de dames van de werkgroep “versieringen”. Zij hebben ook gezorgd voor het prachtige bloemstuk bij het Kruis op het kerkhof ter nagedachtenis aan alle overleden parochianen van de geloofsgemeenschap Fleringen. Veel mensen uit Fleringen waren aanwezig tijdens de prachtige jubileumviering waarin diaken Thöni en pastoraal werkster Saris voorgingen, de koren van Fleringen voor een passende muzikale omlijsting zorgden en diverse inwoners van Fleringen, van jong tot oud, een rol vervulden. Het thema van de viering was “Voor en met elkaar”.  Want een geloofsgemeenschap vorm je samen! Dit komt ook tot uitdrukking in het kunstwerk dat is onthuld tijdens de viering. Het kunstwerk is een blijk van waardering aan de vrijwilligers die alles mogelijk hebben gemaakt en nog steeds maken voor de geloofsgemeenschap. Na de viering is de boom die centraal stond in de viering geplant op een mooie plek op het kerkhof. Nadat Levenslust een serenade had gebracht, was het tijd voor koffie en een lekkernij in de tent bij de kerk, gevolgd door diverse hapjes en drankjes. Ten slotte werd nog een broodje warme ham geserveerd. Dit alles met medewerking van lokale horeca en jongelui die zorgden voor een fijne bediening. Tussendoor gaven Walter Luttikhuis en Jeroen Mollink nog een optreden, waarin zij terugblikten op de afgelopen 75 jaar. Daarmee kregen zij de lachers op hun hand! Herinneringen konden ook worden opgehaald aan de hand van de vele foto’s die ter inzage lagen of via de beamer werden getoond.

Wij bedanken iedereen die op welke manier dan ook het vieren van dit jubileum mogelijk heeft gemaakt of het heeft meegevierd. Al met al was het een zeer geslaagde avond!

Commissie van beheer, pastoraatsgroep en secretariaat

Geloofsgemeenschap Fleringen